top of page

Digital hjälpreda/ digital assistent

Känner du igen dig.....?

"Jag har inte tid att lägga ut saker på sociala medier"

"Jag vet inte hur eller glömmer bort att uppdatera hemsidan?"

"Behöver jag verkligen en hemsida?"

"Hur ligger jag till online jämfört med mina konkurrenter?"

"Ska jag testa på att starta en webbshop eller skaffa ett bokningssystem till hemsidan?"

"Hur annonserar jag på bästa sätt online?"


Kanske har du andra idéer för ditt företag men vet inte hur det fungerar digitalt. Då kan det vara dags att anlita en digital hjälpreda.


Varför anlita en digital hjälpreda? Att driva företag tar mycket tid och ni kanske vill lägga mer tid på det som ni verkligen tycker är kul och givande istället.

Som tur va så finns det människor som tycker det du INTE tycker är kul, ÄR KUL och verkligen brinner för det Dock kan det ju kosta att behöva anställa någon som gör just det jobbet. Då kan det vara bra och skönt att anlita en digital hjälpreda istället.

Synas Online, den digitala hjälpredan hjälper er med att: * synas online * hålla koll på vad som händer i den digitala världen * uppdaterar er information på sociala medier, hemsida eller webbshop mm * kommer med tips och idéer gällande er marknadsföring * tar hand om er digitala marknadsföring


Här kommer 3 fördelar med att ta hjälp av en digital hjälpreda

1. Mer tid över till att utveckla företaget och fokusera på er verksamhet = ökad effektivitet 2. Snabb hjälp vid behov 3. Inget behov att rekrytera en fast anställd = mindre kostnader och risk


Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar kring ditt företags digitala marknadsföring


bottom of page